Din partner inom företagsprofilering

Brodyr / Tryckdelete

Brodyr
Brodyr
och
tryck
Behöver du och ditt företag nya tryck på era yrkes- och profilkläder?

Information

 

Textiltryck

Behöver du och ditt företag nya tryck på era yrkes- och profilkläder? Med våra snart 30 år inom branschen ser vi till att dina tryck blir snygga och hållfasta!

Vilka tryckmetoder använder vi?

Vi screentrycker, handtrycker, och pressar transfer, vävda märken samt flock. 
Vilken metod som lämpar sig i just ditt fall bedömer vi utifrån material, logotype och upplaga.
 Om du trycker ofta, men i små upplagor, kan det vara bra att köpa ett lager med egna transfers. Då kan vi snabbt värma på din logo vid beställning, utan 
vare sig startavgifter eller krångel. Du väljer själv antal och vi lagerhåller.

Håller det?

Ja, det håller. Beroende på hur plaggen tvättas och använda varierar hållbarheten. Ett screentryck på en t-shirt håller oftast t-shirtens livslängd, medan en hårt utsatt och välanvänd arbetsbyxa 
sliter hårdare på trycket. Vi väljer alltid den metod som är rekommenderat på materialet, och jobbar genomsyrande i vår verksamhet efter konceptet ”Ständig förbättring”. Vi följer noga utvecklingen 
på marknaden och anpassar våra metoder utifrån detta. Vi använder så miljövänlig färg och rengöringsmedel som möjligt, vilket är viktigt för oss!

Brodyr – en exklusiv form av märkning

När du bestämmer dig för att förädla dina profilplagg/arbetskläder med brodyr så gör vi ett mönsterkort av din logotype – vi stygnsätter den.
 Detta gör vi i samråd med dig som kund, där vi noga övervägar hur och var den ska användas för att passa till så mycket som möjligt. 

Efter att vi tillverkat mönsterkortet gör vi en provbrodyr som du får titta på och godkänna innan vi går vidare. När du är nöjd med det vi tagit fram så går vi vidare med produktion.

Är det inte dyrt?

Nej, faktiskt inte! Själva mönsterkortet är en engångskostnad, priset beror på hur många stygn och färger din logotype kommer att innehålla, men
 när mönsterkortet väl är tillverkat så är brodyren väldigt kostnadseffektiv, den håller länge och styckpriset är inte speciellt högt.

Måste man göra många?

Priset blir givetvis lägre desto större upplaga, men vi broderar enstaka plagg likväl som tusenupplagor. Du kan alltså komma och brodera ett namn på en morgonrock som en 
personlig gåva, eller lämna in dopklänningen för namn och datum. Vi gör även dopminne, med vackra / gulliga illustrationer och inramningar som extra uppskattade gåvor!
 Vi prioriterar dock alltid företagsbeställningar, så leveranstiden kan vara längre vid en styckesorder, vilket är bra att ha i åtanke vid beställning.

Kan man brodera på vad som helst?

Nja. Maskinen har vissa begränsningar, framförallt måste materialet vara någorlunda spännbart. Kom in, eller maila oss så kikar vi vad vi kan åstadkomma!

Tar det lång tid?

Vår normala leveranstid är 10 dagar efter godkänt korrektur. (Korrektur inom 48 timmar från beställning). 
Vi kan leverera snabbare mot expressavgifter och under absolut högsäsong kan leveranstiden vara något längre.
 Med egna brodyrmaskiner styr vi leveranstider, priser och kvalitén på vår produktion. Vi har många år i nacken som brodyrleverantör och broderar både till slutkund och på legotillverkning.