Din partner inom företagsprofilering

Bildekor / dekordelete

Bildekor
Bildekor
och
dekor
Vill du applicera ditt företagsnamn och logga på ditt fordon?

InformationVill du applicera ditt företagsnamn och logga på ditt fordon? Vi har en stor lokal och kan ta emot både stora och små fordon.

Hur går det till?

Kom in till oss med bilen, eller boka en tid med oss så kommer vi till dig. Vi måttar upp och fotar bilen / fönstret och sparar ned på vår server.
 Vi går igenom dina önskemål, och vad du har för tankar själv kring dekoren. När vi fått en klar bild av vad du önskar gör vår grafiska designer ett eller flera förslag i ett fotomontage. När du bestämt dig för en slutgiltig dekor fortsätter vi med produktion och du kan räkna med att ha en schysst dekorerad utsida inom 2 veckor.

Är det inte väldigt dyrt?

Nej, snarare tvärtom. Vi ger dig alltid ett uppskattat pris innan produktion – priset varierar naturligtvis beroende på hur mycket som ska dekoreras men även beroende på hur avancerat montaget blir.
 Jämför man priset på bildekor mot annan reklam (t.ex. annonsering) så får man extremt mycket för pengarna, och du åker stilfullt omkring i en bra reklampelare!
 Vill du täcka in hela bilen?
 Vi gör allt från en enkel webbadress i bakrutan till kompletta wrappings av fordon. Om du är intresserad av en helfoliering så kontakta oss så stämmer vi möte med en säljare och en grafiker / montör för att 
projektera och räkna fram ett pris och ett förslag på layout.

Tar det lång tid?

Vår normala leveranstid är 10 dagar efter godkänt korrektur. (Korrektur inom 48 timmar från beställning)
. Vi kan leverera snabbare mot expressavgift och under absolut högsäsong kan leveranstiden vara något längre. 
Själva montaget varierar. Ibland går det fort, så då hinner vi i bästa fall bara bjuda på kaffe. Vanligtvis lämnar du som kund 
ifrån dig bilen hos oss på morgonen så ringer vi under dagen när den är klar.

Vad har ni för krav?

Vi vill gärna att du lämnar in fordonet tvättat, men om du inte har möjlighet till det så tvättar vi det själva, och debiterar dig för det.
 Inget vax får användas precis innan, och var försiktig med tvätt efter montaget. Du får ett skötselråd med dig från oss.

Tips!

Vi kan applicera reflextexter som syns i mörker. Kan vara bra att ha i baktanken om du använder ditt fordon mycket på natten eller om du har den ute på nätterna!